Το κλασσικό έργο ''Οι ηλίθιοι'' του Neil Simon, ανεβάζει η θεατρική Ομάδα του Δήμου Αγ. Δημητρίου, σε τρεις παραστάσεις, στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου 2018, στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Αγίου Δημητρίου (Αργοστολίου & Δήλου).

Η σκηνοθεσία είναι του Λευτέρη Γιοβανίδη, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Αρτέμιδος Φλέσσα και η παραγωγή του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος.

Ώρα έναρξης 20:30. Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Η υπόθεση

Οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού της Ουκρανίας είναι ηλίθιοι εξαιτίας μιας παλιάς κατάρας. Στο παρελθόν είχαν προσπαθήσει να τη λύσουν, χωρίς όμως να το καταφέρουν. Ώσπου εμφανίζεται ο νέος δάσκαλος... 

Προβλήθηκε 104 φορές

Στην εντατική ο Βαγγέλης Γερμανός – ‘Ολες οι λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του

Κρίσιμες ώρες για την υγεία του Βαγγέλη Γερμανού. Ο γνωστός τραγουδοποιός και τραγουδιστής εισήχθη στις 12 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για να κάνει μια προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Γωγώ Τσακογιάννη, «Μ' αγαπώ» - στον ΙΑΝΟ.

Η Γωγώ Τσακογιάννη παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ το βιβλίο της «Μ' αγαπώ»- ένα βιβλίο αισιοδοξίας για γυναίκες που αντιμετώπισαν, αντιμετωπίζουν ή θα αντιμετωπίσουν καρκίνο μαστού. Η ζωή δεν τελειώνει μπροστά σε έναν καρκίνο, πόσο μάλλον ο έρωτας!