Δύο ληστείες σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, με στόχαστρο ένα κατάστημα ανταλλαγής συναλλάγματος στη μία περίπτωση, και τον ιδιοκτήτη ενός τέτοιου καταστήματος στη δεύτερη.

Στις 20:15, σε ανταλλακτήριο στην οδό Ιουλιανού 50 στην Ομόνοια, ένας άγνωστος με απειλή βίας ανάγκασε μια ρουμάνα υπήκοο 40 ετών, υπάλληλο του καταστήματος, να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και να του δώσει περί τις 40.000 ευρώ. Ο άγνωστός διέφυγε.

Μία ώρα αργότερα στην οδό Πορφύρας 45 στη Βούλα, τρεις άνδρες - οι δύο επέβαιναν σε μοτοσικλέτα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους- επιτέθηκαν σε ζευγάρι που βρισκόταν εντός του οχήματός τους, τους απείλησαν με όπλα και τους απέσπασαν τσάντα που περιείχε ποσό ύψους 10.000 ευρώ, όπως και τα κινητά τους τηλέφωνα, καθώς και κοσμήματα. Ο άνδρας είναι ιδιοκτήτης ανταλλακτήριου χρημάτων.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τα δύο περιστατικά.

www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 100 φορές

Νέο χτύπημα: Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Δάφνη

Στις 4:25 τα ξημερώματα, ανατίναξαν με αέριο ΑΤΜ της Eurobank που βρίσκεται στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ στην οδό Ενθάρχου Μακαρίου 131, πήραν τις κασετίνες με τα χρήματα (άγνωστο πόσα μέχρι στιγμής) και εξαφανίστηκαν.