Μετά την απεργία στο μετρό και τα τρόλεϊ, σταματούν για τρεις ώρες και τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου - 24ωρη απεργία από τους εργαζομένους του ΗΣΑΠ τη Δευτέρα.

Ακινητοποιημένοι από τις 12:00 έως τις 15:00 θα μείνουν την Παρασκευή -ημέρα 24ωρης απεργίας σε μετρό και τρόλεϊ- οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου (ΗΣΑΠ), ενώ τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο μέσο σταθερής τροχιάς θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Η στάση εργασίας των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ αποφασίστηκε μία ημέρα μετά από εκείνη του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας (ΣΕΛΜΑ) που προκήρυξε 24ωρη απεργία ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνει και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, με αποτέλεσμα να μείνουν ακινητοποιημένα την Παρασκευή όλα τα τρόλεϊ.

Πηγή: protagon.gr 

Προβλήθηκε 78 φορές
Χαράτσι 650 ευρώ για όλους τους φορολογούμενους

Μείωση του αφορολογήτου με επιβαρύνσεις έως 650 ευρώ για μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες μαζί με νέα μείωση των συντάξεων κατά 18% από την 1η Ιανουαρίου 2019 φέρεται αποφασισμένο να επιβάλει από τον Μάιο το ΔΝΤ στο πλαίσιο της τέταρτης αξιολόγησης.