Μετά την απεργία στο μετρό και τα τρόλεϊ, σταματούν για τρεις ώρες και τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου - 24ωρη απεργία από τους εργαζομένους του ΗΣΑΠ τη Δευτέρα.

Ακινητοποιημένοι από τις 12:00 έως τις 15:00 θα μείνουν την Παρασκευή -ημέρα 24ωρης απεργίας σε μετρό και τρόλεϊ- οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου (ΗΣΑΠ), ενώ τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο μέσο σταθερής τροχιάς θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Η στάση εργασίας των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ αποφασίστηκε μία ημέρα μετά από εκείνη του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας (ΣΕΛΜΑ) που προκήρυξε 24ωρη απεργία ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνει και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, με αποτέλεσμα να μείνουν ακινητοποιημένα την Παρασκευή όλα τα τρόλεϊ.

Πηγή: protagon.gr 

Προβλήθηκε 103 φορές
Αγριεύουν οι δανειστές: «Κόψτε το ρεύμα στους κακοπληρωτές»

Δυσκολεύουν τα πράγματα για όσους χρωστάνε στη ΔΕΗ και η οικονομική τους κατάσταση κριθεί ότι επιτρέπει την έστω σταδιακή αποπληρωμή αυτών των οφειλών, καθώς με τη «σφραγίδα» της Κομισιόν η διακοπή της ηλεκτροδότησης θα πάψει να αποτελεί ταμπού.

Απόφαση – ντροπή! Αθώος ο Αμβρόσιος – Προκλητική απολογία με αναφορές σε… εκτελέσεις ομοφυλοφίλων

Ο Αμβρόσιος κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος για υποκίνηση μίσους μετά από μήνυση πολιτών - Σε άρθρο του προέτρεπε το ποίμνιό του να «φτύσει» τους ομοφυλόφιλους - Αποκρουστική η απολογία του Μητροπολίτη - «Αν είχα όπλο και με άφηνε ο νόμος θα το χρησιμοποιούσα να ξεμπερδεύουμε» είπε αναφερόμενος σε ομοφυλόφιλο