Μια τραγωδία φαίνεται πως εξελίχθηκε στο κτίριο της Στέγης Πρόνοιας Γερόντων στην Καλλιθέα Αττικής, όπου νωρίς το πρωί του Σαββάτου ξέσπασε πυρκαγιά.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν η ΕΡΤ και ο ΣΚΑΪ. Σε επικοινωνία του newsbeast.gr με την Πυροσβεστική αναφέρθηκε ότι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους σε νοσοκομείο και άλλα τρία άτομα με αναπνευστικά προβλήματα.

''Πυροσβεστικό Σώμα‏ @pyrosvestiki
Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν 2 άτομα κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε κτίριο, επί της οδού Αγ. Αποστόλων στην Καλλιθέα Αττικής.

7:21 π.μ. - 13 Ιαν 2018''

Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, αναφέρουν πως πιθανότατα οι δύο γυναίκες πέθαναν από αναθυμιάσεις.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο υπόγειο του κτιρίου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίων Αποστόλων και στο σημείο έσπευσαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα. 

https://www.newsbeast.gr

Προβλήθηκε 595 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.