Η παράταξή μας στηρίζει κάθε πρωτοβουλία συντονισμού και κοινής δράσης ενάντια στο καταστροφικό Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) Ελληνικού του Λάτση.

Το Ελληνικό βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του. Τίποτε όμως δεν έχει κριθεί ακόμη οριστικά.

Ετοιμάζουμε την παρέμβασή μας στο ΣτΕ - όπου έχει κατατεθεί το προεδρικό διάταγμα με το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) για προέλεγχο – με εκτενές κείμενο αναλυτικής αντίκρουσης όλων των ασύμβατων με το σύνταγμα και τους νόμους θεμάτων.

Σας καλούμε την Παρασκευή 19/1 και ώρα 7.00 στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134 , μετρό Θησείο, για ενημέρωση και ανάληψη κοινής δράσης.

Ο αγώνας κατά της υφαρπαγής του Ελληνικού θα δοθεί μέχρι τέλους με τη μαζική συμμετοχή όλων των ενεργών πολιτών.

Την πρωτοβουλία της συνάντησης έχουν:

Γκότσης Στάθης, μέλος ΔΣ Συλλόγου Αρχαιολόγων , Εκτελεστική Επιτροπή ΑΔΕΔΥ

Κορτζίδης Χρήστος, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Μαούνης Αντώνης, πρόεδρος Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Αττικής

Πορτάλιου Ελένη, Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό 

Προβλήθηκε 599 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.