Δωρεάν θα παίρνουν από την επόμενη σχολική χρονιά οι μαθητές όλο το ξενόγλωσσο υλικό που έχουν ανάγκη βάση του εκπαιδευτικού τους προγράμματος, μαζί με τα υπόλοιπα σχολικά βιβλία.

Αυτό ανακοίνωσε από την Βουλή ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου απαντώντας σε επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελλή.

Ο υπουργός Παιδείας, ανέφερε πως μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου το υπουργείο Παιδείας θα έχει εξαγγείλει το πλήρες πρόγραμμα για το θέμα της εκμάθησης των ξένων γλωσσών στα σχολεία, έτσι ώστε η εκμάθησή τους να καλύπτεται μέσα στα σχολεία.

Παράλληλα διευκρίνισε πως δεν θα αγορασθούν ξενόγλωσσα βιβλία που υπάρχουν ήδη στο εμπόριο, αλλά θα ετοιμαστεί νέο υλικό, που θα εκδοθεί όπως εκδίδονται και τα υπόλοιπα σχολικά βιβλία.

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 565 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.