Η Γωγώ Τσακογιάννη μαζί με το Ηλιούπολη για όλους, παρουσιάζει στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης ''Δημήτρης Κιντής'' την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 06.30 μ.μ. το βιβλίο της Μ’ Αγαπώ, ένα βιβλίο αισιοδοξίας για γυναίκες που αντιμετώπισαν, αντιμετωπίζουν ή θα αντιμετωπίσουν καρκίνο μαστού.

Η ζωή δεν τελειώνει μπροστά σε έναν καρκίνο,

πόσο μάλλον ο έρωτας!

''Είμαι η Γωγώ Τσακογιάννη και 11 χρόνια πριν αντιμετώπισα καρκίνο μαστού...

11 χρόνια μετά το έκανα βιβλίο με τον τίτλο «Μ' ΑΓΑΠΩ»

Στις 8 Ιανουαρίου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον ΙΑΝΟ, είναι μέσα στα best seller του και τελεί υπό την αιγίδα του ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Σύντομα ακολουθούν κι άλλες παρουσιάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το βιβλίο μεταφράζεται και στα αγγλικά και σύντομα θα είναι έτοιμο.''

Σχετικά με το βιβλίο

Παρ ότι περιγράφει μια περιπέτεια που φοβίζει ...για καρκίνο μιλάμε, εν τούτοις «βγήκε» πολύ αισιόδοξο και με χιούμορ περιγράφει την εμπειρία μου η οποία δεν περιορίζεται μόνο στον καρκίνο του μαστού.

Περιγράφοντάς το θα έλεγα πως είναι μια βίβλος αισιοδοξίας για όλες τις γυναίκες και ιδιαίτερα αυτές που αντιμετώπισαν, αντιμετωπίζουν ή θα αντιμετωπίσουν οι ίδιες ή μέσα από δικά τους πρόσωπα καρκίνο μαστού και στόχο έχει πρώτα απ όλα να απενοχοποιήσει την αγάπη για τον εαυτό μας και ύστερα να δώσει θάρρος και ελπίδα στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν καρκίνο μαστού.

Διότι η Ζωή δεν σταματά μπροστά σε ένα καρκίνο ...πόσο μάλλον ο Έρωτας!!!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Γ. ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκα στην Αθήνα, αλλά νιώθω πολίτης του κόσμου.

Σταθερά ασταθής, θέλω να ζήσω δέκα ζωές σε μία,

στόχο που αισίως κοντεύω να πραγματοποιήσω.

Αγαπώ τον ήλιο, τους ανθρώπους, τα ζώα και τα σύμπαντα, μα πάνω απ' όλα αγαπώ Εμένα.

Η Ασκητική του Καζαντζάκη κρύβει για μένα το νόημα της Ελευθερίας και η Ιθάκη του Καβάφη τη στάση μου απέναντι στη ζωή.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτό είναι υπέροχο!

Τα πάντα ρει, μαζί μ' αυτά κι εγώ...

ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟΥ ''Μ' ΑΓΑΠΩ''

Βίβλος... αισιοδοξίας για τις γυναίκες και ειδικότερα αυτές που αντιμετώπισαν, αντιμετωπίζουν ή θα αντιμετωπίσουν καρκίνο μαστού...

Η ζωή δεν τελειώνει μπροστά σε έναν καρκίνο, πόσο μάλλον ο έρωτας!

«Σ' αγαπώ τόσο πολύ, που νιώθω ότι δεν έχω ρώγα στο αριστερό μου στήθος», μου είπε ένα βράδυ ο αγαπημένος μου και κατάλαβα τι θα πει Αγάπη... Εγώ, η μονίμως ερωτευμένη με τον... Έρωτα!

Ακόμα ηχεί στ' αυτιά μου ο λόγος του, δεν έχω αποκρυπτογραφήσει όλες του τις αποχρώσεις και μια απούσα ρώγα... έγινε το Ρ του Έρωτά μου...

Γωγώ Τσακογιάννη, «Μ' αγαπώ» (video)

Προβλήθηκε 793 φορές

Συναυλία Αλληλεγγύης για το Γηροκομείο Αθηνών

Η συλλογικότητα καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών: Δίκτυο Τέχνης και δράσης (Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια), σας προσκαλούν στην συναυλία αλληλεγγύης που θα γίνει με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων του Γηροκομείου Αθηνών.

Ο Μίκης Θεοδωράκης για τα «φυλακισμένα» έργα που «ελευθερώθηκαν»

Eδω και τρεις μήνες λειτουργεί ένα πρωτότυπο, διαδικτυακό ραδιόφωνο, που για 24 ώρες την ημέρα, ολόκληρη την εβδομάδα, προβάλλει το έργο του Μίκη Θεοδωράκη, μέσα από μουσική, συνεντεύξεις και αφιερώματα.

Μέγαρο Μουσικής: Μίκης Θεοδωράκης  με τη φωνή της Μαρίας Φαραντούρη

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έχει σφραγίσει με την απαράμιλλη φωνή της τους αγώνες για τη δημοκρατία και την ελευθερία και η καλλιτεχνική της διαδρομή ήταν ανέκαθεν άρρηκτα δεμένη με το μουσικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη.