«Εκπέμπει» διαδικτυακά το «Ράδιο Μίκης», ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο, αφιερωμένο στο έργο του μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Στην ιστοσελίδα https://www.mikisradio.gr, μπορεί κανείς να ακούσει έργα του Μίκη Θεοδωράκη και όπως γράφεται στην ίδια τη σελίδα, πρόκειται για «ένα μέγαρο μουσικής με Συμφωνικά έργα, Όπερες, Λαϊκά Ορατόρια και χιλιάδες τραγούδια» του Μίκη Θεοδωράκη.

Στην ιστοσελίδα δημοσιεύεται και το πρόγραμμα της κάθε ημέρας.

Νίκος Θεοδωράκης 

Προβλήθηκε 249 φορές

Συναυλία Αλληλεγγύης για το Γηροκομείο Αθηνών

Η συλλογικότητα καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών: Δίκτυο Τέχνης και δράσης (Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια), σας προσκαλούν στην συναυλία αλληλεγγύης που θα γίνει με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων του Γηροκομείου Αθηνών.

Ο Μίκης Θεοδωράκης για τα «φυλακισμένα» έργα που «ελευθερώθηκαν»

Eδω και τρεις μήνες λειτουργεί ένα πρωτότυπο, διαδικτυακό ραδιόφωνο, που για 24 ώρες την ημέρα, ολόκληρη την εβδομάδα, προβάλλει το έργο του Μίκη Θεοδωράκη, μέσα από μουσική, συνεντεύξεις και αφιερώματα.

Μέγαρο Μουσικής: Μίκης Θεοδωράκης  με τη φωνή της Μαρίας Φαραντούρη

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έχει σφραγίσει με την απαράμιλλη φωνή της τους αγώνες για τη δημοκρατία και την ελευθερία και η καλλιτεχνική της διαδρομή ήταν ανέκαθεν άρρηκτα δεμένη με το μουσικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη.