Κλειστός θα είναι αύριο Δευτέρα όπως αποφασίστηκε πριν λίγο ο σταθμός Σύνταγμα του Μετρό.

Ο σταθμός θα κλείσει από τις 9:00 π.μ. και μέχρι νεωτέρας με εντολή της αστυνομίας, ωστόσο εντύπωση προκαλεί πως η ενημέρωση έγινε μόλις λίγες ώρες πριν.

Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση. Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται λόγω της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ισραήλ, Ρεουβέν Ριβλίν.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί αύριο με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, κ. Ρεουβέν Ριβλίν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:40 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος του Ισραήλ θα παραστούν στην τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στον χώρο ανέγερσης του Μουσείου για το Ολοκαύτωμα, στις 11:15 στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: www.lifo.gr 

Προβλήθηκε 1226 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.