Μια ακόμα προεκλογική μας δέσμευση γίνεται πράξη!

Από 1η Φεβρουαρίου αρχίζει επίσημα η εφαρμογή της Ελεγχόμενης Στάθμευσης στις γειτονιές της πόλης πέριξ του μετρό.

Το πρόγραμμα ξεκινάει πιλοτικά και αν πετύχει θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες γειτονιές του δήμου μας που έχουν ανάγκη γιατί όπως και στους άλλους δήμους που εφαρμόζεται έχει ως κεντρική φιλοσοφία την διευκόλυνση των κατοίκων μας .

Για να πετύχει όμως απαιτείται η καλή συνεργασία τόσο των κατοίκων που βρίσκονται εντός ζώνης και θα σταθμεύουν ελεύθερα στην μπλέ ζώνη με την απαραίτητη κάρτα -Άδεια , όσο και των επισκεπτών που θα μπορούν να σταθμεύουν μόνο στην λευκή ζώνη για λίγες μόνο ώρες με την κάρτα χρονοχρέωσης.

Η Αυτοδιοίκηση είναι για να δίνει λύσεις και μετά από 2 1/2 χρόνια απίστευτης γραφιοκρατικής ταλαιπωρίας κάνουμε πράξη μια ακόμα προεοκλογική μας εξαγγελία για νοικοκύρεμα στους δρόμους και στις γειτονιές μας που επικρατεί κυκλοφοριακό χάος.

Να σημειωθεί ότι όσοι αφήνουν αυτοκίνητα εντός της ζώνης δίχως πινακίδες θα απομακρύνονται ταχύτατα από την υπηρεσία μας. Κάρτες χρονοχρέωσης δε, οι επισκέπτες μπορούν να προμηθεύονται από όλα τα περίπτερα επί της Λ Ιασωνίδου.

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης 

Προβλήθηκε 920 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.