Στην Αργυρούπολη και στο Ελληνικό σήμερα!

Σημαντική συνεργασία και συζήτηση με τον φίλο Δήμαρχο Αργυρούπολης - Ελληνικού Γιάννη Κωνσταντάτο, έναν αυτοδημιούργητο αυτοδιοικητικό που τρία χρόνια τώρα, μέρα με τη μέρα, μαζί με τους συνεργάτες του νοικοκυρεύουν τις γειτονιές της πόλης τους!

Συζητήσαμε για τα δύο σημαντικά έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής και αφορούν στις ασφαλτοστρώσεις 12 κεντρικών δρόμων της πόλης και στην Κατασκευή Αίθουσας πολλαπλών Χρήσεων στο χώροτου 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού, έργα για τα οποία ολοκληρώθηκαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες και αναμένεται η ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου από το Ελεγκτικό συνέδριο τις επόμενες ημέρες!

Παράλληλα, ενημερώθηκα για την ολοκλήρωση των μελετών για την ανακατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων σε Σούρμενα και Αργυρούπολη, όπου φιλοξενούνται 5.000 παιδιά, και που για κάποιον ανεξήγητο λόγο η σημερινή Περιφερειακή Αρχή Δούρου δηλώνει αδυναμία να χρηματοδοτήσει! Θέμα για το οποίο τις επόμενες ημέρες θα καταθέσω σχετική επίκαιρη ερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο!

Τέλος, σε συνέχεια προηγούμενων συζητήσεων μας, συνομιλήσαμε με το Δήμαρχο για το μείζον ζήτημα της αξιοποίησης του Ελληνικού και συμφωνήσαμε για την αναγκαιότητα να προχωρήσει άμεσα η σημαντική για όλο το Λεκανοπέδιο αυτή επένδυση, παρακάμπτοντας γραφειοκρατικά προσκόμματα, ιδεοληπτικά φληναφήματα και μικροπολιτικές τακτικές!

Επένδυση για την οποία η Περιφέρεια Αττικής αντί να αρέσκεται σε επικοινωνιακού και εμμονικού χαρακτήρα μικροπαραταξιακές μάχες οπισθοφυλακής, θα έπρεπε να είχε τεθεί επικεφαλής και πρωταγωνίστρια της συνολικής προσπάθειας!

Συνεχίζουμε την προσπάθεια στις γειτονιές του Λεκανοπεδίου! Η Αττική χρειάζεται όραμα, σχέδιο, εμπειρία και γνώσεις! Η Αττική χρειάζεται συνεργασία, συνεννόηση και αποτέλεσμα!

Νίκος Χαρδαλιάς.

το διαβάσαμε στο facebook.(εδώ

Προβλήθηκε 2479 φορές