Πρόγραμμα Αποκριάτικων εκδηλώσεων Δήμου Βύρωνα 2018

 

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 17/2 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για Σάββατο 10/2 και αναβλήθηκε λόγο κακών καιρικών συνθηκών, στο πάρκο Καραολή & Δημητρίου (έναντι Δημαρχείου).

 

«ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ»

ώρα: 12.00

 

Φορέστε τις αποκριάτικες στολές και το χαμόγελο σας και ελάτε να διασκεδάσουμε σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς με κλόουν, ταχυδακτυλουργικά, ζογκλερικά κόλπα, συντριβάνι σοκολάτας, παραδοσιακά παιχνίδια κ.α.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/2

 

«ΤΖΑΜΑΛΑ» πλατεία Εθνικής Αντίστασης

ώρα: 7.00 μ.μ.

 

Ο Δήμος Βύρωνα και η Ένωση Ηπειρωτών Βύρωνα αναβιώνουν το αποκριάτικο έθιμο «ΤΖΑΜΑΛΑ» με άναμμα φωτιάς, χορούς, τραγούδια, παραδοσιακά εδέσματα και πολλές εκπλήξεις.

 

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/2

 

«ΚΟΥΛΟΥΜΑ» Θέατρο Βράχων «Άννα Συνοδινού»

ώρα: 11.00 π.μ.

 

Γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα.

Παραδοσιακό γλέντι με τον Δημήτρη Κωσταβασίλη, σαρακοστιανά εδέσματα, γαϊτανάκι, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρος, μαλλί της γριάς κ.α.

Είσοδος ελεύθερη

Προβλήθηκε 1011 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.