Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2016 όταν μία ολόκληρη χώρα θα σοκαριστεί από τον τραγικό χαμό του Παντελή Παντελίδη.

Ο Παντελής Παντελίδης, άφησε την τελευταία του πνοή ξαφνικά σε ηλικία 33 ετών μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Ελληνικό.

Ο Παντελής Παντελίδης «χάθηκε» όμως τα τραγούδια του τον έχουν κρατήσει ζωντανό με τους θαυμαστές του να τιμούν την μνήμη του με κάθε τρόπο.

Σήμερα, στο μοιραίο σημείο που άφησε ο αγαπημένος τραγουδιστής την τελευταία του πνοή συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου ενώ τελέστηκε τρισάγιο στην μνήμη του.

Οι θαυμαστές του, περνούσαν από το πρωί και άφηναν ένα λουλούδι… ενώ φωτογραφίες του Παντελή Παντελίδη και κεριά ήταν παντού. Μάλιστα, κάποιος είχα βάλει στο αυτοκίνητο του τέρμα τα τραγούδια του με τους θαυμαστές του να τραγουδούν ώστε με αυτό τον τρόπο να τιμήσουν με έναν διαφορετικό, δικό τους τρόπο, τον Παντέλο.

Δείτε στο βίντεο το τρισάγιo που πραγματοποιήθηκε στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 1282 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.