Η φωτιά ξεκίνησε από διαμέρισμα του τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία και δυστυχώς οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρό έναν άνδρα. (Είχαμε γράψει εδώ)

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ηλικιωμένο άτομο. Η φωτιά εκδηλώθηκε στην οδό Αισώπου κοντά στην Ευαγγελίστρια.

Ο άτυχος άνδρας φαίνεται πως κάλεσε σε βοήθεια. Οι γείτονες ενημέρωσαν την πυροσβεστική, ωστόσο όλα δείχνουν ότι εγκλωβίστηκε από τις φλόγες και δεν μπόρεσε να βγει. Οι πυροσβέστες τον εντόπισαν νεκρό.

Από τις φλόγες έχουν υποστεί μικρές υλικές ζημιές το διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου, αλλά και το διαμέρισμα του δευτέρου, ωστόσο ευτυχώς δεν κινδύνευσαν άλλες ανθρώπινες ζωές.

Πηγή: www.newsit.gr 

Φωτογραφία και video απο ΣΚΑΙ

Προβλήθηκε 698 φορές
Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.