Φοβόταν ότι θα πεθάνει και δεν ήθελε να την αφήσει μόνη της -

Την έσφαξε με ένα μαχαίρι και ύστερα το έστρεψε στον εαυτό του

- Σοκ από την τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο.

Η είδηση προκαλεί σοκ. Ένας άνδρας έσφαξε την ίδια του την αδελφή και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η τραγωδία ήρθε στο φως όταν συγγενείς πήγαν στο σπίτι που έμεναν τα αδέλφια για να δουν τι έχει συμβεί.

Όλα έγιναν στην οδό Πελοπίδος. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος άνδρας υπέφερε από πολύ σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά.

Φαίνεται ότι πίστεψε ότι θα πεθάνει. Λέγεται ότι έτρεφε παθολογική αγάπη για την 63χρονη αδελφή του και φοβόταν ότι θα μείνει μόνη της στη ζωή. Έτσι φαίνεται ότι πήρε απόφαση να σκοτώσει την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει.

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 1361 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.