του Μιχάλη Τεζάρη

Ένοπλη ληστεία με λεία 200 ευρώ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Αθανασίου Διάκου στον Υμηττό.

Ένα άτομο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε τον 40χρονο αλλοδαπό υπάλληλο, Πακιστανικής υπηκοότητας και κατάφερε να του αποσπάσει τα χρήματα.

Μετά την απομάκρυνση του ληστή, το θύμα κάλεσε τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο και πήραν κατάθεση από τον υπάλληλο.

www.newpost.gr 

Προβλήθηκε 711 φορές

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης Βράβευσε τους Αθλητές του

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό - Συνεδριακό κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης" το Σάββατο (17/03/2018), ο Οργανισμός Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης "Γρηγόρης Λαμπράκης" πραγματοποίησε τις βραβεύσεις αθλητών και προπονητών καθώς και όλων των συντελεστών που συνέβαλαν για τις νίκες που πέτυχαν το έτος 2017.

Στα ''Ραδιοπατουσάκια'' του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου, το Α΄ βραβείο τραγουδιού στην κατηγορία «Δημοτικό Σχολείο» στον 5ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές/-τριες της Α΄ τάξης, στις εκπαιδευτικούς τους και σε όλους τους συντελεστές της εξαιρετικής συμμετοχής του Σχολείου μας στο Διαγωνισμό του EUROPEAN SCHOOL RADIO