Δηλώσεις για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, με θύμα οδηγό μπετονιέρας, στην περιοχή ΕΚΤΕΛ του Αγίου Δημητρίου (οδός Αναγεννήσεως), όπου εκτελούνταν έργα οδοποιίας του δήμου, έκανε η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού του πήραν μέρος 10 πυροσβέστες οι οποίοι έφτασαν στο σημείο με τρία οχήματα.

Η δήλωση της Μαρίας Ανδρούτσου:

Σοκαρισμένοι πληροφορηθήκαμε το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα το απόγευμα στην περιοχή ΕΚΤΕΛ του Δήμου μας.

Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος, που εργαζόταν σε εργοληπτική εταιρεία, η οποία εκτελούσε έργα οδοποιίας στο Δήμο μας, μετά το πέρας της εργασίας του, καταπλακώθηκε από όχημα βαρέως τύπου και ανασύρθηκε νεκρός.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον χαμό του και απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

www.notia.gr 

Προβλήθηκε 674 φορές

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης Βράβευσε τους Αθλητές του

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό - Συνεδριακό κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης" το Σάββατο (17/03/2018), ο Οργανισμός Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης "Γρηγόρης Λαμπράκης" πραγματοποίησε τις βραβεύσεις αθλητών και προπονητών καθώς και όλων των συντελεστών που συνέβαλαν για τις νίκες που πέτυχαν το έτος 2017.

Στα ''Ραδιοπατουσάκια'' του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου, το Α΄ βραβείο τραγουδιού στην κατηγορία «Δημοτικό Σχολείο» στον 5ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές/-τριες της Α΄ τάξης, στις εκπαιδευτικούς τους και σε όλους τους συντελεστές της εξαιρετικής συμμετοχής του Σχολείου μας στο Διαγωνισμό του EUROPEAN SCHOOL RADIO