Πρόσκληση στο πασχαλινό παζάρι της καρδιάς!

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Η Αγία Σοφία» δημιουργήθηκε για να στηρίζει τα παιδιά που πάσχουν από συγγενείς καρδιοπάθειες και τις οικογένειές τους, και αγωνίζεται για την προάσπιση και εύρυθμη λειτουργία του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου του ΕΣΥ στη χώρα μας, του «Ειδικού Κέντρου Αντιμετώπισης Συγγενών Καρδιοπαθειών στα Παιδιά» (Ε.Κ.Α.Σ.ΚΑ.Π.), στο Νοσοκομείο Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ».

Αυτό το μοναδικό Κέντρο λειτουργεί εδώ και τρεις δεκαετίες, παρέχοντας πολύτιμες υπηρεσίες σε όλα τα καρδιοπαθή παιδιά, χωρίς διακρίσεις, χάρη στην πείρα τού ιατρικού και νοσηλευτικού του προσωπικού, με αποτελέσματα εφάμιλλα διεθνών προδιαγραφών, ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια. Είναι δε το μόνο που εδράζεται και λειτουργεί μέσα σε Παιδιατρικό Νοσοκομείο.

Για την κάλυψη των αναγκών, τόσο των καρδιοπαθών παιδιών όσο και του Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου, ο Σύλλογός μας διοργανώνει φιλανθρωπικό παζάρι την Κυριακή 18 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παναγίτσα) Παλαιού Φαλήρου, 9-12 το πρωί.

Η παρουσία σας θα στηρίξει την προσπάθειά μας!

www.ertopen.gr 

Προβλήθηκε 940 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.