Στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, ΑΟ Θήρας και Γ.Σ.Ηλιούπολης θα τεθούν αντιμέτωποι για την 20η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών (17/3, 19.00). Η αναμέτρηση θα καλυφθεί διαδικτυακά μέσω του neasantorinis.gr.

Ο ΑΟ Θήρας θέλει να επανέλθει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, μετά την ήττα από τους Μακεδόνες στο κλειστό των Κυμίνων. Στόχος για τις Σαντορινιές η νίκη για να συνεχίζουν να ελπίζουν για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Η Ηλιούπολη, την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε με 3-0 εντός έδρας από τον Πανναξιακό. Η ομάδα της Πηνελόπης Μπλάμη βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς.

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο και να δείξουμε πάλι τον καλό μας εαυτό. Πρέπει να πάρουμε νίκες στα παιχνίδια που μένουν για να πλασαριστούμε σε καλύτερη θέση ενόψει πλέι οφ».

Πηνελόπη Μπλάμη (Γ.Σ.Ηλιούπολης): «Πετυχαίνουμε τη Σαντορίνη μετά από ήττα με τους Μακεδόνες. Θα τα δώσει όλα γιατί διεκδικεί την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

http://www.volleyball.gr 

Προβλήθηκε 716 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.