Την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 11.00 π.μ, στην αυλή του 11ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης, από το πρωί θα αρχίσει το μαγείρεμα.

Οι μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης θα ετοιμάσουν 300 μερίδες φαγητού παρέα με την ομάδα των R.O.A.D.S για όσους τις έχουν ανάγκη.

Οι R.O.A.D.S προσφέρουν τον εξοπλισμό και εμείς (μαθητές, γονείς και Σύλλογος) όλα τα υπόλοιπα υλικά και φυσικά τη βοήθεια.

Οι R.O.A.D.S.- Reflections Of A Different Society (Αντανακλάσεις Μίας Διαφορετικής Κοινωνίας), είναι μια ομάδα ανθρώπων που μαγειρεύει συστηματικά για τους άστεγους της πόλης και βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί πολλές κοινωνικές ομάδες όπως πρόσφυγες ,παιδιά, άνεργους, άπορους κ.α..
.
Ο στόχος της δικής μας δράσης, είναι διπλός:

• Αφενός, να ενεργοποιήσουμε για μια ακόμη φορά την φοβερή κοινότητα γονέων του Σχολείου μας, ώστε να προσφέρουμε όλοι μαζί ότι μπορούμε σε αυτούς που το χρειάζονται λίγο περισσότερο.

• Αφ’ ετέρου, να εμπλέξουμε τα παιδιά μας για μια ακόμη φορά στην διαδικασία της πραγματικής ζωής. Ώστε, μέσα από μια δράση σαν κι αυτή, παίζοντας, με ενθουσιασμό, να αποκομίσουν παραστάσεις και εμπειρίες από αυτές που διαμορφώνουν αξίες και χαρακτήρα.

πηγή: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων - 11ο Δημοτικό Ηλιούπολης  (εδώ)

Προβλήθηκε 1976 φορές