του Παναγιώτη Τζαννετάτου

Μια ενδιαφέρουσα τακτική, απόλυτα εναρμονισμένη με την παραδοσιακή συνείδηση του έλληνα καταναλωτή, αποκάλυψε ο Μανώλης Παναγιωτάκης της ΔΕΗ, κατά την τοποθέτησή του σε επιτροπή της Βουλής.

Όπως είπε, υπάρχουν καταναλωτές που αλλάζοντας πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας (φεύγοντας δηλαδή από τη ΔΕΗ) και για να αποφύγουν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους, αλλάζουν ΑΦΜ.

Με τον τρόπο αυτό και ενώ έχουν την ίδια παροχή δεν μεταφέρουν στο νέο τους συμβόλαιο το χρέος τους. «Με τον τρόπο αυτό γίνεται δύσκολη η αναζήτηση των οφειλών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ΔΕΗ, σημειώνοντας ωστόσο πως:

«Είμαστε σε συζήτηση με τη ΡΑΕ, υπάρχουν ακραία παραδείγματα και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε ρυθμίσεις από τη ΡΑΕ που θα μας βοηθήσει να εισπράξουμε το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών».

www.newpost.gr 

Προβλήθηκε 3298 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.