Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές/-τριες της Α΄ τάξης, στις εκπαιδευτικούς τους και σε όλους τους συντελεστές της εξαιρετικής συμμετοχής του Σχολείου μας στο Διαγωνισμό του EUROPEAN SCHOOL RADIO “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2018’’, για την οποία πέτυχαν την πολύ μεγάλη διάκριση, να αποσπάσουν το Α΄ Πανελλήνιο Βραβείο τραγουδιού στην κατηγορία «Δημοτικό Σχολείο».

Το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ του Μαθητικού Ραδιοφώνου διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από το 6ο ΓΕΛ Τρικάλων (15-16-17/03/2018) και ήταν μια θαυμάσια τριήμερη ραδιοφωνική γιορτή, στην οποία συμμετείχαν πολλά σχολεία από Ελλάδα και Κύπρο, με θέμα την ανάπτυξη και διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Η τελετή Βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρικκαίων την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και το Α΄ Βραβείο, που επάξια κατέκτησε το σχολείο μας με το εξαιρετικής αισθητικής και ποιότητας παραδοσιακό τραγούδι «Ωραίος είν΄ ο τόπος μας, Ωραίοι και οι χοροί του» απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της καινοτόμου αυτής δράσης, κο Νίκο Γιαγκούλη, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων και παρελήφθη από την υπεύθυνη εκπαιδευτικό κ. Ελένη Ταγκάλου μαζί με τον μικρό Θοδωρή Δημητρακόπουλο, μαθητή της Α΄1 τάξης, ο οποίος παρευρέθηκε με την οικογένειά του στη πόλη των Τρικάλων για να ζήσει από κοντά τη μοναδική αυτή στιγμή.

Οι συντελεστές της επιτυχίας του τραγουδιού «Ωραίος είν΄ ο τόπος μας, Ωραίοι και οι χοροί του», που στον 5ο Πανελλήνιο διαγωνισμό μαθητικού τραγουδιού στα Τρίκαλα (15, 16,17/03/2018) απέσπασε το Α΄ Βραβείο στην κατηγορία «Δημοτικό τραγούδι».

ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΜΑΘΗΤΕΣ/-ΤΡΙΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ – ΗΧΟΛΗΨΙΑ & STUDIO: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ:
ΤΑΓΚΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ & ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ:
ΜΑΚΡΙΔΗ ΜΑΡΙΚΑ (Μουσικός)
ΠΑΠΛΙΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Γυμνάστρια)
ΤΟΥΡΜΟΥΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (Εκπαιδευτικός Εικαστικών)
ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας)
ΜΟΥΣΙΚΟΙ:
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (Κανονάκι)
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Βιολί)
ΔΕΜΕΝΕΓΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (Λαούτο)

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε:
«Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε ό,τι κάνουν!!!»

Μερικές φωτογραφίες από την τελετή βράβευσης…(εδώ)

8ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου 

Προβλήθηκε 836 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.