Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η διανομή ειδών του Ε.Π. «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD» σε δικαιούχους του ΚΕΑ για το Δήμο Ηλιούπολης την Τρίτη 27/02/2018 και Ώρα 10:00π.μ. έως 13.30μ.μ. , στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηλιούπολης, επί της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45, Ηλιούπολη.

Τα είδη τα οποία διανεμήθηκαν ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση της κάθε ωφελούμενης μονάδας ήταν τα εξής: φασόλια, φακές, αλεύρι, ζάχαρη, μακαρόνια, κριθαράκι, ρύζι, πελτές ντομάτας, μέλι, μαρμελάδα, αλάτι, ξύδι, τόνος, τυρί φέτα, τυρί ημίσκληρο, λάχανο, μήλα, πορτοκάλια.

Οι ωφελούμενοι του Δήμου Ηλιούπολης (425 οικογένειες με συνολικό αριθμό μελών 980 άτομα) ενημερώθηκαν τηλεφωνικά και με SMS, για την ακριβή ημέρα και ώρα παραλαβής τους.

Η παράδοση των προϊόντων στον ωφελούμενο έγινε με την επίδειξη του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου απ όπου προέκυπτε ο ΑΜΚΑ του. Αν ο ωφελούμενος δεν ήταν δυνατό να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής , τα προϊόντα μπορούνσαν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που έφερε εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Τα προϊόντα μπορούσαν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους .

Η ποσότητα νωπών προϊόντων (λάχανο, μήλα, πορτοκάλια, τυρί φέτα, τυρί ημίσκληρο) που δεν παρελήφθησαν από τους ωφελούμενους διατέθηκαν σε συσσίτια που παρέχουν γεύματα από τις ενορίες του Δήμου Ηλιούπολης σε άπορους κατοίκους της πόλης μας. (Ιεροί Ναοί: Αγ. Αναργύρων, Αγ. Μαύρας, Αγ. Νικολάου, Αγ. Μαρίνας, Αγ. Παρασκευής, Κοίμησης Θεοτόκου, Αγ. Κωνσταντίνου).

Η διανομή προϊόντων στους νέους ωφελούμενους του Προγράμματος για το Δήμο Ηλιούπολης, θα πραγματοποιηθεί:

Ημέρα Τρίτη 27/03/2018 και ώρα 10.00 π.μ. έως 13.30 μ.μ. στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηλιούπολης επί της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45, Ηλιούπολη.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

• Η παράδοση των προϊόντων στον ωφελούμενο γίνεται με την επίδειξη του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης, ή άλλου επίσημου εγγράφου απ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ του.
• Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής , τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους .
• Τα προϊόντα θα ζυγίζουν περίπου 15kgr ανά άτομο
• Η ενημέρωση στους δικαιούχους γίνεται τηλεφωνικά, μέσω sms και δελτίο τύπου στο www.ilioupoli.gr

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ 

Προβλήθηκε 706 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.