Σοβαρή καταγγελία για τον τρόπο λειτουργίας και οικονομικής διαχείρισης του Δήμου Δάφνης – Υμηττού από στελέχη που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα:

«Κυρία Επιθεωρήτρια,

Λαμβάνουμε την απόφαση να καταγγείλουμε –επισυνάπτοντας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά – αθέμιτες πρακτικές που λαμβάνουν χώρα στο Δήμο Δάφνης-Υμηττού και κατά τη γνώμη μας αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής από μέρους σας.

Συγκεκριμένα, από πολλών ετών δίνονται σε συγκεκριμένους εργαζόμενους υπερωρίες οι οποίες αφορούν πλασματικές ώρες εργασίας δεδομένου ότι δεν αποδεικνύονται ούτε από τα προγράμματα, ούτε από τις κάρτες παρουσίας.

Επίσης αναφέρουμε και καταγγέλλουμε ότι από καιρού εις καιρόν καταστρέφονται πεπαλαιωμένοι κάδοι χωρίς να γίνεται μνεία με ποιον τρόπο υλοποιείται αυτή η καταστροφή, από ποιον ή ποιους παραλαμβάνεται το πεπαλαιωμένο και άχρηστο υλικό και τελικώς αν υπάρχουν έσοδα από το Δήμο λόγω της καταστροφής τους.

Αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι είναι ευρέως γνωστό ότι οι κάδοι τελικώς πωλούνται ως παλιοσίδερα και ότι το οικονομικό όφελος τελικώς απολαμβάνει μια ολιγάριθμη ομάδα, αποστερώντας από το Δήμο οφέλη που δικαιωματικά του ανήκουν.

Τέλος σε μείζον ζήτημα έχει εξελιχθεί η περικοπή αποδοχών σύμφωνα με την 362/05.07.2017 απόφαση του Δημάρχου Δάφνης-Υμηττού λόγω των καταλήψεων κατά την περίοδο 19.06-28.06.2017.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.»

www.ereportaz.gr 

Προβλήθηκε 1366 φορές