Την Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018, από τις 17:30 έως τις 19:30, στο Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηλιούπολης (Νικομάχου 18) θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση για το πώς μπορεί ο οικιακός χρήστης να ασκήσει έλεγχο στο περιεχόμενο των ιστοσελίδων του Internet που θα ορίζονται ως επισκέψιμες και πώς να εφαρμόσει πολιτικές πρόσβασης με απλά δωρεάν ή on-line εργαλεία.

Συγκεκριμένα, θα αναλυθούν τουλάχιστον τρεις διαφορετικοί τρόποι, με τους οποίους ένας οικιακός χρήστης ή ακόμα και ένας χρήστης σε μία μικρή επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει το λεγόμενο WEB FILTERING.

Θα δοθούν σχετικές σημειώσεις και θα παρουσιαστούν ζωντανά παραδείγματα. Τέλος, θα απαντηθούν σχετικές ερωτήσεις και μία γενικότερη συζήτηση επί του θέματος.

Εκπαιδευτής θα είναι ο κ. Στάθης Νικολακόπουλος, πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) και στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 210 9948344 και στο www.politismos-ilioupoli.gr 

Προβλήθηκε 179 φορές

Ο Τσαγκαρούλης στον Γ.Σ.Η.

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΓΣ Ηλιούπολης, αφού η εισήγηση του κόουτς Διονύση Γκιουλέα έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο Δημήτρη Ευαγγέλλου.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ

Στις 17.7.2018 ο Δήμος Ηλιούπολης έλαβε έγγραφη και προφορική ειδοποίηση ότι υπήρξε στην περιοχή κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου που μεταδίδεται μέσω μολυσμένων κοινών κουνουπιών.

Δεν ξεχνώ (22.07.1998)

Σήμερα 18 Ιουλίου, εψάλη τρισάγιο στη μνήμη των Αρχιπυροσβεστών Μαλούκου & Μαυραειδή, του Πυροσβέστη Διαβολή και του εθελοντή Πυροσβέστη Καραμολέγκου...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΙΘΑΙΡΩΝΟΣ

Μετά την διαβούλευση με τους κατοίκους της περιοχής, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και ο μελετητής έκαναν αποδεκτές τις παρατηρήσεις των κατοίκων για την οδό Παπάγου η οποία θα επανέλθει στην πρότερη κατάσταση ως διπλός δρόμος.