Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απ’ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.

Μέσα από την αγορά «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» οι καταναλωτές της Ηλιούπολης μπορούν να βρουν αγνά προϊόντα απ΄ευθείας από τους Έλληνες παραγωγούς που είναι αξιολογημένοι και πιστοποιημένοι για την ποιότητα των προϊόντων τους, την διαδικασία παραγωγής και το μεράκι τους για εύγευστα μοναδικά τρόφιμα.

Επόμενη διοργάνωση: Την Κυριακή 06/05/2018

Για να δείτε αναλυτικά τα προιόντα πατήστε εδώ.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ 

Προβλήθηκε 198 φορές

Ο Τσαγκαρούλης στον Γ.Σ.Η.

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΓΣ Ηλιούπολης, αφού η εισήγηση του κόουτς Διονύση Γκιουλέα έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο Δημήτρη Ευαγγέλλου.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ

Στις 17.7.2018 ο Δήμος Ηλιούπολης έλαβε έγγραφη και προφορική ειδοποίηση ότι υπήρξε στην περιοχή κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου που μεταδίδεται μέσω μολυσμένων κοινών κουνουπιών.

Δεν ξεχνώ (22.07.1998)

Σήμερα 18 Ιουλίου, εψάλη τρισάγιο στη μνήμη των Αρχιπυροσβεστών Μαλούκου & Μαυραειδή, του Πυροσβέστη Διαβολή και του εθελοντή Πυροσβέστη Καραμολέγκου...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΙΘΑΙΡΩΝΟΣ

Μετά την διαβούλευση με τους κατοίκους της περιοχής, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και ο μελετητής έκαναν αποδεκτές τις παρατηρήσεις των κατοίκων για την οδό Παπάγου η οποία θα επανέλθει στην πρότερη κατάσταση ως διπλός δρόμος.