Ο Δήμος Ηλιούπολης , σε συνεργασία με την εθελοντική εκστρατεία Let's Do It Greece, συμμετέχει σε εθελοντική περιβαλλοντική δράση , σε μια πανελλαδική συντονισμένη προσπάθεια να αναδειχθεί η ευθύνη και ο σεβασμός απέναντι στο περιβάλλον, παράλληλα με την προώθηση της συνεχούς ευαισθητοποίησης των πολιτών στο μείζον θέμα της περιβαλλοντικής και εθελοντικής συνείδησης.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ
ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ
ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Στη δράση καθαρισμού του Περιαστικού Δάσους Ηλιούπολης


ΣΗΜΕΙΟ ΔΡΑΣΗΣ : Είσοδος Προφήτη Ηλία – οδός Μαραθωνομάχων

ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ : 11:00 π.μ.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

 

Προβλήθηκε 159 φορές

Ο Τσαγκαρούλης στον Γ.Σ.Η.

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΓΣ Ηλιούπολης, αφού η εισήγηση του κόουτς Διονύση Γκιουλέα έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο Δημήτρη Ευαγγέλλου.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ

Στις 17.7.2018 ο Δήμος Ηλιούπολης έλαβε έγγραφη και προφορική ειδοποίηση ότι υπήρξε στην περιοχή κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου που μεταδίδεται μέσω μολυσμένων κοινών κουνουπιών.

Δεν ξεχνώ (22.07.1998)

Σήμερα 18 Ιουλίου, εψάλη τρισάγιο στη μνήμη των Αρχιπυροσβεστών Μαλούκου & Μαυραειδή, του Πυροσβέστη Διαβολή και του εθελοντή Πυροσβέστη Καραμολέγκου...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΙΘΑΙΡΩΝΟΣ

Μετά την διαβούλευση με τους κατοίκους της περιοχής, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και ο μελετητής έκαναν αποδεκτές τις παρατηρήσεις των κατοίκων για την οδό Παπάγου η οποία θα επανέλθει στην πρότερη κατάσταση ως διπλός δρόμος.