Εδώ και σχεδόν μία διετία έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία που έχει ένα και μόνο σκοπό.

Να αναδείξει ότι δεν υπάρχουν «διαφορετικοί» άνθρωποι, άνθρωποι με «ειδικές ανάγκες», αλλά υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι!

Φαντάζει δύσκολο, δεν είναι, όμως… Αρκεί όλοι μας να γίνουμε… «Αργοναύτες» σε αυτή την εκστρατεία, ακολουθώντας τη… σύγχρονη Αταλάντη.

Την π. Μις Ελλάς Σύλβια Αντώναρου! Η οποία εν αντιθέσει με την Αταλάντη της μυθολογίας (στην οποία ο Ιάσονας δεν επέτρεψε να λάβει μέρος στον Αργοναυτική εκστρατεία), όχι απλά λαμβάνει μέρος, αλλά ηγείται με πάθος και έχει εμπνεύσει αρκετούς ακόμη και καθημερινά εμπνέει πολλούς περισσότερους…

Και αυτό το πάθος της π. Μις Ελλάς θα… ξεδιπλωθεί για μία ακόμη φορά στο πλαίσιο της επίδειξης Μόδας για ΑΜΕΑ, που θα φιλοξενηθεί στο το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Αργυρούπολης «Αργοναύτες», την Δευτέρα στις 14 Μαΐου 2018. Όχι τυχαία, ο χώρος που έχει επιλεγεί για να διατρανωθεί ο σκοπός της «σύγχρονης Αταλάντης», είναι το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Αργυρούπολης «Αργοναύτες»…

Στο κλειστό των «Αργοναυτών» στην Αργυρούπολη δεν θα χειροκροτήσουμε καλάθια και ομάδες που θα βγάζουν πάθος για το αγαπημένο τους άθλημα. Θα έχουμε ωστόσο την ευκαιρία να χειροκροτήσουμε και να υποκλιθούμε στο μεγαλείο ανθρώπων που θα μας διδάξουν πως δεν υπάρχουν άνθρωποι διαφορετικοί.

Παρά μόνο ΑΝΘΡΩΠΟΙ… Και σε αυτή την επίδειξη Μόδας υψηλών προδιαγραφών, με ρούχα καταξιωμένων σχεδιαστών Μόδας (τα οποία και προσφέρουν αφιλοκερδώς) θα συμμετάσχουν εστεμμένες Star Ελλάς και Miss Ελλάς, αλλά και ενήλικα παιδιά ΑΜΕΑ από διάφορους συλλόγους. Καθώς επίσης και γνωστοί Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, παρέα με αθλητές με ειδικές Ανάγκες… Όλοι μαζί θα παρελάσουν μπροστά στο κοινό – που δίχως άλλο θα γεμίσει το κλειστό απ’ άκρη σ’ άκρη – στέλνοντας σε όλους το μήνυμα ζωής, το μήνυμα της θέλησης και της σιγουριάς ότι έχουν όλοι μία θέση στην κοινωνία, δίπλα σε όλους μας…

Πολύτιμοι συμπαραστάτες σε αυτή την… εκστρατεία του συλλόγου «Δεν υπάρχουν Άνθρωποι με «ειδικές Ανάγκες». Υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι» είναι ο Δήμος Αργυρούπολης και ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, αλλά και ο Πρόεδρος ΟΝΑΔΕΑ Γιώργος Καλιντέρης και Φώτης Μάνδαλος Διευθυντής γραφείου Δημάρχου – Γραφείο Τύπου – Δημόσιων Σχέσεων και επικοινωνίας, οι οποίοι και αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά την κοινωνική τους ευαισθησία και την αμέριστη στήριξή τους στις ευπαθείς ομάδες .

Συνεργάτες σε αυτό το όραμα κοινωνικοποίησης των παιδιών μέσα από την εκπλήρωση των ονείρων και των επιθυμιών τους, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της βραδιάς Άννα Τσιάλτα, η Τάνια Νικολοπούλου και η Ελίνα Παπαχαραλάμπους στο συντονισμό και τις Δημόσιες Σχέσεις και η υπεύθυνη back stage και ταμείου του Συλλόγου Μαίρη Σίμου Ρουμελιώτη. Γιατί «Δεν υπάρχουν Άνθρωποι με «ειδικές Ανάγκες». Υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι»!

Πηγή: topmodels.gr 

Προβλήθηκε 1219 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.