Μήνυμα από φίλη της ιστοσελίδας.

''Καλησπέρα σας, είμαι δημότισσα Ηλιούπολης.Στα συμβάν που θα αναφερθώ έχουν πραγματοποιηθεί όλα στο Πάρκο του Αγίου Νικολάου.

Συγκεκριμένα στην φωτογραφία βλέπουμε ένα “κύριο” από το δήμο Ηλιούπολης, απεσταλμένο για τον καθαρισμό του πάρκου.

Απ' ότι βλέπετε όμως “ο κύριος” αντί να χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο μέσο για να καθαρίσει ,χρησιμοποιεί τον αέρα ,με τον οποίο πετάει τα σκουπίδια δεξιά και αριστερά στο γκαζόν.

Να σημειωθεί ότι το συμβάν πραγματοποιήθηκε 19 Απριλίου και ώρα 1:25μ.μ όπου εκείνη την ώρα το πάρκο ήταν γεμάτο από μικρά παιδιά που έπαιζαν μετά το σχόλασμα του σχολείου.

Άρα λοιπόν, μπορούμε να αντιληφθούμε όλοι την σκόνη που εισέπνευσαν όλα τα παιδάκια που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Τέλος ,ένα μεγάλο μπράβο στις μητέρες που στις 18 Απριλίου το απόγευμα , μετά από αγανάκτηση πήραν σκούπες και σακούλες σκουπιδιών από τα σπίτια τους και καθάρισαν το πάρκο αφού ήταν παρατημένο και ακαθάριστο εδώ και καιρό.

Έτσι λοιπόν ο “κύριος“ σήμερα το μόνο που έκανε ήταν να “φυσήξει” τα σκουπίδια στο χορτάρι και να αντικαταστήσει τις άδειες σακούλες που είχαν τοποθετήσει η μητέρες χθες από σακούλες σκουπιδιών που γράφανε “Δήμος Ηλιούπολης ” .

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ!! 

Προβλήθηκε 1401 φορές