του ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗ

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τη σύλληψη του κατά συρροήν παιδόφιλου κτήνους Ισίδωρου Μάρκου, όταν στα τέλη του περασμένου μήνα, και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 29 Μαρτίου, συνελήφθη τη στιγμή που αυνανιζόταν μπροστά σε μαθητές σε δημοτικό σχολείο της Νέας Ιωνίας.

Το κατά συρροήν κτήνος, που έχει φυλακιστεί τουλάχιστον δύο φορές από το 1998, οπότε και ξεκίνησε τη δράση του, τελικά αφέθηκε ελεύθερος λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψή του, για να συνεχίσει την αρρωστημένη του δράση.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης πήρε «φωτιά». Αναστατωμένοι δάσκαλοι και γονείς εντόπισαν τον 56χρονο παιδόφιλο επιδειξία να αυνανίζεται και να παρενοχλεί σεξουαλικά μαθητές, έξω από το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού.

Κατάφερε όμως να διαφύγει άμεσα από τα σημεία πριν ακόμα καταφθάσει η Αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε νέα τηλεφωνήματα.

Ο ανώμαλος αυτή τη φορά βρισκόταν έξω από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης. (Είχαμε γράψει εδώ)

Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. κατέφθασαν στο σημείο σε λιγότερο από δύο λεπτά και αιφνιδίασαν τον δράστη, ο οποίος, στη θέα των αστυνομικών, κινήθηκε με εξαιρετική αγριότητα κατά πάνω τους ουρλιάζοντας:

«Είμαι μαζόχας. Μου αρέσει να με κυνηγάτε. Αυτή είναι η αρρώστια μου». Οι σκηνές που ακολούθησαν είναι σοκαριστικές για τους αυτόπτες μάρτυρες, που είδαν μάχη σώμα με σώμα μεταξύ του παιδόφιλου και των αστυνομικών.

Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες. Ένας άντρας από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. τραυματίστηκε από τον δράστη.

Με τις βαριές κατηγορίες της σεξουαλικής παρενόχλησης, της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, της αντίστασης και εξύβρισης κατά των Αρχών, αλλά και της παραβίασης του περιοριστικού όρου να μην απομακρύνεται από τον τόπο διαμονής του στο Κορωπί, αυτό που μένει να δούμε πλέον είναι ποιος εισαγγελέας θα διατάξει την… προσωρινή του αποφυλάκιση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

www.ereportaz.gr 

Προβλήθηκε 2092 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.