Σόου έδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Λάμπρος Παναγιώτου, ο οποίος δεν κατάλαβε ότι είχαν κλείσει οι κάμερες και... προδόθηκε.

Στο χθεσινό απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο κοινοβουλευτικός συντάκτης μετέφερε στον αέρα τις πληροφορίες του για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ και αφού ολοκλήρωσε, η παρουσιάστρια του απογευματινού δελτίου ειδήσεων τον αποχαιρέτησε.

Ωστόσο, το πλάνο δεν άλλαξε και η κάμερα συνέχισε να μεταδίδει ζωντανή εικόνα του δημοσιογράφου από τη Βουλή, ο οποίος πιστεύοντας ότι είναι εκτός αέρα, έστησε το δικό του σόου κάνοντας τον... τραγουδιστή! (Δείτε το βίντεο εδώ)

Πηγή: www.newpost.gr 

Προβλήθηκε 680 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).