Κατάληψη στο κεντρικό κτήριο της ΔΕΗ πραγματοποιούν συνδικαλιστές της εταιρείας το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να αποτρέψουν το αυριανό διοικητικό συμβούλιο που θα πάρει απόφαση για τη δημιουργία των δυο εταιρειών μέσω των οποίων θα πουληθούν οι μονάδες σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα.

Όπως αναφέρουν πηγές της διοίκησης της επιχείρησης τα χρονοδιαγράμματα είναι ασφυκτικά και η επιχείρηση προσανατολίζεται αν και εφόσον εγκριθεί από το αρμόδιο Υπουργείο Ενέργειας το αίτημά της να πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο σε άλλο χώρο.

www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 524 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. - Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν. - Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.