Ολόκληρη η ανακοίνωση από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.:

Παρασκευή 11 Μαΐου, ώρα 13.00 - συγκέντρωση στα Προπύλαια για μόνιμους διορισμούς ΤΩΡΑ

Η σύσκεψη των Ομοσπονδιών, που έγινε στις 30 του Απρίλη στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, την Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018, ώρα 13.00 στα Προπύλαια και πορεία, για το θέμα των ελαστικών σχέσεων εργασίας (αναπληρωτές, συμβασιούχοι κλπ) στο Δημόσιο.

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων στη συγκέντρωση η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κήρυξε στάση εργασίας από τις 12.00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Οι ομοσπονδίες έχουν τη δυνατότητα εξειδίκευσης της στάσης, κατά τις ανάγκες τους.

Διεκδικούμε:

Μόνιμους διορισμούς ΤΩΡΑ

Κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας

Καλούμε όλες τις Ομοσπονδίες, που έχουν ελαστικά εργαζόμενους στους χώρους τους, να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία της κινητοποίησης.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Πηγή: www.ertopen.com 

Προβλήθηκε 667 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.