Δέκα και μισή το βράδυ της Τρίτης εισέβαλαν στο διαμέρισμα στο Ελληνικό οι τρεις κουκουλοφόροι ληστές.

Μια 93χρονη κατάκοιτη γυναίκα και η οικιακή της βοηθός βρέθηκαν αντιμέτωπες με τους ληστές. Οι κουκουλοφόροι με τα κατσαβίδια κατάφεραν να παραβιάσουν την πόρτα και να εισβάλουν στο διαμέρισμα πριν η οικιακή βοηθός προλάβει να αντιδράσει.

Οι ληστές έπεσαν πάνω της και άρχισαν να τη χτυπούν με γροθιές στο πρόσωπο. Την ακινητοποίησαν και απείλησαν την 93χρονη γυναίκα για να τους αποκαλύψει που είχε τα χρήματά της.

Άρπαξαν 80 ευρώ και τον Σταυρό της 93χρονης και έφυγαν.

Παρά τις έρευνες της αστυνομίας οι δράστες δεν εντοπίστηκαν…

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου (www.newsit.gr) 

Προβλήθηκε 1159 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.