Τάσος Ευσταθίου, Δημοτικός Σύμβουλος και Υπ. Δήμαρχος Ηλιούπολης:

Η αγωνία όλων μας είναι το πως θα διοικηθούν οι δήμοι αύριο το πρωί.

Βεβαίως να εξελιχθούν τα πράγματα και να προχωρήσουμε μπροστά όπως λέμε και εμείς αλλά πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας.

Φαίνεται λοιπόν πως με την κατάθεση αυτού του νομοσχεδίου ένα από τα κυρίαρχα άρθρα του είναι το εκλογικό σύστημα,φαίνεται πως δεν εξασφαλίζεται μια κυβερνησιμότητα.

Αυτό σημαίνει πως εκεί πρέπει να υπάρξει ευρύτερος διάλογος με τους θεσμικούς φορείς, με τα υπόλοιπα κόμματα γιατί ο σκοπός είναι να προχωρήσουν και να πάνε τα πράγματα μπροστά και όλοι εμείς της τοπικής αυτοδιοίκησης να είμαστε ωφέλιμοι στους συμπολίτες μας.

Το διαβάσαμε στο www.paraskhnio.gr: Όλα όσα συνέβησαν στο 2ο κοινό συνέδριο ΕΝΠΕ-ΚΕΔΕ (εδώ)

 

Προβλήθηκε 219 φορές

Ανοχύρωτη χώρα (του Στάθη)

Τριάντα χρόνια τη βγάλαμε θητεία στα φυλάκια. Στην άκρη της καλλιεργημένης γης, στις παρυφές της στέπας. Τριάντα χρόνια περιμέναμε τους βαρβάρους κι εκείνοι δεν έρχονταν.

Οι ανακρίβειες του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Ηλιούπολης κ.Χατζηδάκη (του Κώστα Σεφτελή)

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης στις 26/4/2018, σε ερώτηση που υπέβαλα για την πορεία της προγραμματικής σύμβασης με το Τ.Ε.Ι. Κρήτης, στα πλαίσια του προγράμματος της κομποστοποίησης των κλαδιών, ανέφερα πως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο Δήμος κατέβαλλε το ποσό των 200.000 €.

''Κάθε άνθρωπος είναι τόσο μικρός όσο ο φόβος που αισθάνεται και τόσο μεγάλος όσο ο εχθρός που επιλέγει.'' (Εντουάρντο Γκαλεάνο) του Σπύρου Τζόκα

Το άρθρο μου «ΝΗΑΡ ΗΣΤ: Μια ομάδα-μια ιστορία» στόχευε σε κάποιους, ίσως και προφανείς στόχους. Μάλλον δεν έγιναν κατανοητοί. Και είναι ίσως δύσκολο να γίνει από κάποιους που εδώ και χρόνια έχουν πάρει διαζύγιο από τη ζωντανή κοινωνία.Δεν θα ασχοληθώ.

Δήλωση Aρχιμανδρίτου Σεραφείμ Δημητρίου, με αφορμή την συζήτηση για την αποτέφρωση νεκρών.

Σήμερα 24 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη ώρα 16:30 στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιουπόλεως «Κώστας Κονδύλης» σύμφωνα με τα άρθρα 65,67 και 69 του Ν. 3852/2010 θα γίνει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με πρώτο θέμα, «Συζήτηση για την αποτέφρωση νεκρών»

Ο Χαρούλης (του Στάθη)

Ο Χάρρυ Κλυνν ανέβηκε στον Όλυμπο εν ζωή. Μετά θάνατον θα χρειασθούν τόμοι για να αναλυθούν το ταλέντο του, το έργο του, η προσωπικότητά του.