Το έντονο πρόβλημα των τεράστιων φθορών που αντιμετωπίζουν οι δήμοι στους δημόσιους χώρους και κυρίως στα σχολεία άνοιξε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος με την ανάρτηση που έκανε για το graffiti που έγινε αμέσως μετά το βάψιμο του του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Δεν είναι μόνο η ζημιά που έγινε, αλλά κυρίως η αδυναμία επανόρθωσης. Οι δημοτικές αρχές προσπαθούν με τα ελάχιστα οικονομικά τους μέσα να βελτιώσουν το σχολικό περιβάλλον και να προσφέρουν μια καλύτερη εικόνα στους μαθητές και μέσα σε λίγα λεπτά ακυρώνεται όλη η προσπάθεια συμπεριλαμβανομένης και της γνωστής χρονοβόρας διαδικασίας.

Δείτε τα σχόλια που προκάλεσε η ανάρτηση του κ. Βαλασόπουλου:

Οι πολίτες ζητούν κάμερες και ιδιωτική φύλαξη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι πριν από δύο περίπου εβδομάδες το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης ανέθεσε σε εταιρεία την φύλαξη των δημόσιων χώρων που δεν έχει ξεκινήσει βέβαια ακόμη.

Ε. Μ.: Ευθύνες και συνέπειες κ.Δημαρχε.
Επιτελους σ αυτόν τον τόπο ολοι εχουμε ευθύνη για οτι συμβαίνει.
Οι δασκαλοι και οι μαθητές εχουν ευθύνη για το χωρο που εργαζονται και διδασκονται. Τιποτα δεν είναι δεδομένο.

Ε. Δ.: Λοιπόν φίλοι που σχολιάζετε θελω να σας πω κάποια πράγματα. ...το 12ο Δημοτικό είναι σε τέτοια θέση (τοποθεσία ) οπου δεν εχει κανείς οπτική που σημαίνει δύσκολα κάποιος γείτονας θα εντοπιζε κάτι
2ον Ειναι πολυ μεγάλο κτήριο και τα προαύλιο ειναι σε 3 σημεία που ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση ορατότητας απο τον δρόμο ειδικά τη νύχτα

T. E.: Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει φύλαξη των δημοσίων χώρων και των σχολείων από ιδιωτική εταιρεία. Πότε θα ξεκινήσει αυτό? Επίσης με τους συμβασιούχους έχει γίνει κάτι? Διότι η κατάσταση σε σχέση με την καθαριότητα περιμετρικά του 5ου Δημοτικού εδω και 1 μήνα είναι άσχημη. Περιμένουμε δράση άμεσα.

Α. Α.: επειδή μου αρεσει να είμαι δικαιος ανθρωπος δυστυχώς κάποιοι γονείς μεγαλώνουν κωλοπαιδα του κερατά γιατί πολύ απλά και αυτοί δεν έχουν κανέναν ηθικο φραγμό και το μεταδίδουν στα παιδιά τους. σε τετοιες περιπτώσεις ψάχνεις να βρεις ποιοι το έκαναν και ριχνεις πρότιμο με το τσεκούρι να μαθουν να σέβονται τον κοπο και την περιουσία που ανήκει σε όλα τα παιδιά.Επίσης επιβαλλεις πέραν του προστιμου να διορθωθει αυτη η καταντια απο τα ιδια τα παιδια.Να σου πω εγω μετά θα το σκεφτούν ή δεν θα το ξανασκεφτουν να το γράψουν???Κάποτε είχαμε φύλακες στα σχολεια και στις παιδικες χαρες.Τώρα τον μισθό που γλιτωνουμε απο τους φύλακες τον πληρώνουμε διορθώνοντας τις μαλακίες τους.

Α. Μ.: ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΜΑς ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ,,ΦΥΛΑΞΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ??? ???????????

N. F. Κάμερες στα σχολεία. Αυτά τα πηθικοειδή τέτοια μέτρα χρειάζονται.

A. D. Κύριοι απλό μαγκωμα με εξακρίβωση στοιχείων και το αντίστοιχο πρόστιμο στο ΑΦΜ του γονιού τους.

D. K. Αυτοί που τα γράφουν αν το έκαναν στα καθεστώτα που πιστεύουν θα τους έτρωγε το μαύρο σκοταδι

P. S. Σε όλη την Αθήνα συμβαίνει αυτό.. Αφού έρχονται κι απ'το εξωτερικό και βάφουν, εξαιτίας των χαλαρών νόμων. Εάν δεν ξεκινήσουν οι αστυνομικοί να τους κυνηγάνε κι όταν τους πιάνουν να διώκονται ποινικά, αυτό θα συμβαίνει. Η βλάβη στη λειτουργία των εγκεφάλων των πιτσιρικάδων είναι ανεπανόρθωτη.

N. N. καποτε υπηρχαν φυλακες! τωρα μπηκαν σχεδόν ολοι σε γραφεια! να τα αποτελέσματα!

Π. Β. Το έχω πει και παλιότερα και δε με κουράζει να το ξαναπώ: "ΚΑΜΕΡΕΣ".

S. T. Και στο 11ο χειρότερα!

Γ. Μ. Καμερες και προστιμα στα κολοπαιδα τους.

E. F. Να τα χαίροντε τα καμάρια τους .......

L. N. Να βάλουν security ρε παιδιά ή κάμερες... Κρίμα είναι...

G. X. Λαμογια!!!

L. E. A. Ρίχτε και καμία σφαλιάρα.

K. G. Κάμερες παντού

Λ. Μ. Δυο κωλοπαιδα29 ενα κωλοπαιδο19 που παριστανουσ τουσ μαγκεσ

I. K. Φύλαξη στα σχολεία και πιο ψηλά κάγκελα
A. S. K. kai prostimo toso apla

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι κάμερες στοιχίζουν 50 ευρώ η μία. Με 300 ευρώ θωρακίζεις ένα ολόκληρο σχολείο.

www.myota.gr 

Προβλήθηκε 1211 φορές