ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΣ 24.5.2018


Το ΔΣ του Δήμου Ηλιούπολης καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση από φασιστοειδή που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, το Σάββατο 19/5, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στις εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Τέτοιες επιθέσεις είναι ξένες, εχθρικές στη δράση και την πρακτική του οργανωμένου λαϊκού κινήματος και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν και δεν θα μπορούσαν να εκφράζουν τους Συλλόγους και τις Ενώσεις των Ποντίων, δεν εκφράζουν και δεν θα μπορούσαν να εκφράζουν το λαό, την νεολαία μας. Με αφορμή την απαράδεκτη και βάρβαρη επίθεση είναι χρήσιμη η ευκαιρία να αναδείξουμε και να καταδικάσουμε και το μήνυμα που στέλνουν οι προσκλήσεις στη Χρυσή Αυγή από θεσμικά όργανα του κράτους για να παρίστανται σε εκδηλώσεις τους.

Το μήνυμα που στέλνουν στους φασίστες τραμπούκους αποφάσεις δικαστηρίων όπως η πρόσφατη του Εφετείου Θεσσαλονίκης, που καταδίκασε τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Σωτήρη Ζαριανόπουλο, επειδή έκανε δηλώσεις ενάντια στη Χρυσή Αυγή και ενώσω μάλιστα η δίκη για την εγκληματική της δράση είναι αποκαλυπτική για τον εγκληματικό της χαρακτήρα και σε εξέλιξη .

Υπάρχουν τμήματα του κρατικού μηχανισμού που τηρούν τουλάχιστον στάση ανοχής ενάντια στην εγκληματική της δράση και πρέπει και να αναδειχτούν και να καταδικαστούν από όλους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 

Προβλήθηκε 388 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.