Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ ο 14χρονος Αλέξανδρος επέστρεφε στο σπίτι του από την προπόνηση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου. Ήταν αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη λεωφόρο Αλίμου, τον παρέσυρε ένα αυτοκίνητο, μάρκας Hyundai.

Το δυστύχημα έγινε στο ύψος της 1ης στάσης Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Ο 14χρονος έπεσε βαριά τραυματισμένος στο πεζοδρόμιο, μπροστά στη στάση. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

O οδηγός του αυτοκινήτου κατέθεσε ότι το παιδί πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Οι γονείς κάνουν έκκληση σε αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με την Τροχαία Καλλιθέας (210 954 2093) και να δώσουν πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Θρήνος στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο

Στο σημείο του τροχαίου εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, όταν έφτασε η μητέρα του. Κρατώντας στα χέρια τις σαγιονάρες του παιδιού της, ζητούσε από τους αστυνομικούς της τροχαίας να της πουν για την κατάσταση της υγείας του γιου της.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων ανακοίνωσαν στους συντετριμμένους γονείς ότι η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη, Πως μόνο σε ένα θαύμα θα μπορούσαν να ελπίζουν. Ένα θαύμα που δυστυχώς δεν έγινε. Το μεσημέρι της Κυριακής, ο 14χρονος Αλέξανδρος άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος και τους συναθλητές του στον ΝΟΚ. Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε στους γονείς του ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης. Στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο υπεύθυνος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλίμου, Γιάννης Αντωνάκης.

Προανάκριση για το τροχαίο διενεργείται από την Τροχαία Καλλιθέας.

Πηγή – Φωτογραφίες: notia.gr (το διαβάσαμε στο newsit.gr)

Προβλήθηκε 1762 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.