Πηγή: www.sportifico.gr

Φιλανθρωπική εκδήλωση από τον Δήμο Βύρωνα και τα αθλητικά σωματεία του Δήμου

Ο Δήμος Βύρωνα –η εκστρατεία του οποίου στις Αθλητικές Ακαδημίες είναι πρωτοποριακή, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο- στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων, σε συνεργασία με τα Aθλητικά Σωματεία: «Αθηναϊκός», «Α.Ο. Βύρων» και «Δόξα Βύρωνος», αγκαλιάζουν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η Πίστη» και το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και σας προσκαλούν την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00 στο Γήπεδο «Δ. Νικολαΐδης» (Εργάνη) σε μια Φιλανθρωπική Εκδήλωση Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης μέσα από μια Γιορτή του Αθλητισμού.

Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 900 παιδιά από Αθλητικές Ακαδημίες που θα παρελάσουν, καθώς και παιδιά που κάνουν τα πρώτα βήματά τους στο ποδόσφαιρο, με τη βεβαιότητα ότι θα κερδίσουν πολύτιμες εμπειρίες μέσα από τη συμμετοχή τους, παίζοντας και διασκεδάζοντας, όχι ανταγωνιζόμενοι, αλλά συναγωνιζόμενοι, έχοντας την ευκαιρία να δημιουργήσουν νέες φιλίες και να δείξουν ότι δεξιότητες, ταλέντο, συμπεριφορά και ήθος, έχουν την ίδια σημασία και αξία.

Στο γήπεδο «Δ. Νικολαΐδης» θα υπάρχει και από τους δύο συλλόγους «Η Πίστη» και το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» σύγχρονη κινητή ιατρική μονάδα λήψης δειγμάτων, ώστε να μπορούν όσοι το επιθυμούν, αφού πρώτα ενημερωθούν προσωπικά, να προσφέρουν δείγμα μέσω μιας απλής και ανώδυνης διαδικασίας και να γίνουν δωρητές μυελού των οστών προσφέροντας ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Είναι σπουδαίο ότι όλοι οι παριστάμενοι και συμμετέχοντες ενώνουν τις δυνάμεις τους, όχι απλώς για την ανάδειξη του Αθλητισμού, αλλά και για την προώθηση κοινωνικών στόχων. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Βύρωνα μαζί με τα Αθλητικά Σωματεία, είναι ταπεινοί αρωγοί της προσπάθειας αυτής, η οποία αποσκοπεί στην περαιτέρω αύξηση του αριθμού Εθελοντών Μυελού των Οστών, προκειμένου να ενισχυθεί ο αγώνας για την θεραπεία του καρκίνου.

Σκοπός όλων των εμπλεκόμενων φορέων είναι να συνεισφέρουν με την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή τους στην προώθηση των ιδεών του αθλητισμού και της κοινωνικής ευαισθητοποίησης σ’ ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία με κυρίαρχα μηνύματα: «ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ» & «ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ», αξιοποιώντας κατά αυτόν τον τρόπο τη δυναμική του Αθλητισμού.

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 15 Ιουνίου στο γήπεδο «Δ. Νικολαΐδης» (Εργάνης) στις 19:00 στην εκδήλωση όπου η Ποδοσφαιρική Ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών-Αθλητών θα αγωνιστούν και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. 

Προβλήθηκε 779 φορές