Το διαβάσαμε στο: www.enikos.gr.

Εμπρηστικές επιθέσεις σε οχήματα ιδιωτικής ταχυδρομικής εταιρείας σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της Αθήνας εξαπέλυσαν άγνωστοι, καταστρέφοντας τουλάχιστον εννέα από αυτά.

Είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο (εδώ)

Τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα έξω από τα κατά τόπους γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS στο κέντρο της Αθήνας (Σουρμελή 7, τέσσερα οχήματα), στην Αργυρούπολη (Κύπρου 147, δυο οχήματα), στη Μεταμόρφωση (Γ. Παπανδρέου 175, ένα όχημα) και στη Νέα Ιωνία (λεωφόρος Ηρακλείου 129, δυο οχήματα).

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, επρόκειτο για συντονισμένη επιχείρηση αφού οι δράστες πραγματοποίησαν τις επιθέσεις, μέσα σε διάστημα μισής ώρας (από τις 02.36 έως και τις 03.09), σε τέσσερα αρκετά απομακρυσμένα μεταξύ τους σημεία της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Προβλήθηκε 1871 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.