Συνεχίζονται με πολύ αργούς ρυθμούς λόγω καιρικών συνθηκών οι εργασίες αποκατάστασης του ρήγματος στο ΧΥΤΑ της Φυλής και η προσδοκία είναι μέχρι την Τετάρτη να έχουν ολοκληρωθεί οι βασικές εργασίες, καιρού όμως επιτρέποντος.

Οι πιο πραγματιστές συνυπολογίζοντας τις καιρικές συνθήκες εκτιμούν ότι θα την φάμε όλη την εβδομάδα.

Υπολογίζεται ότι η αποκατάσταση του ρήγματος θα γίνει σταδιακά και σταδιακά αντίστοιχα θα ανοίξει και ο ΧΥΤΑ και θα αρχίσει να δέχεται κάποιους όγκους σκουπιδιών. Οπότε θα μιλάμε για κανονική ροή μετά την άλλη εβδομάδα.

Το μεγάλο πρόβλημα που ανέδειξε το ρήγμα είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου πια χώρος για περαιτέρω χρήση στον ΧΥΤΑ της Φυλής.

Ηδη οι εργασίες που αδειάζουν μέρος του όγκου σκουπιδιών που υπάρχει στο ρήγμα έτσι ώστε να ελαφρύνει και να δεχθεί την αντιστήριξη, δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην λειτουργία του ΧΥΤΑ.

πηγή: www.myota.gr 

Προβλήθηκε 630 φορές
Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.