To Δίκτυο Δημοτικών και Περιφερειακών Συμπαραστατών συναντήθηκε στις 20/6 με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη.

Οι Συμπαραστάτες ενημέρωσαν τον Υπουργό για το ψήφισμα που εξέδωσαν με αφορμή το σχέδιο νόμου «Κλεισθένης 1».

Παράλληλα, προχώρησαν σε σειρά προτάσεων αναφορικά με άρθρα του νομοσχεδίου, πάντοτε σε αρμονία με τις αρχές του Συμβουλίου της Ευρώπης, αλλά και της συσσωρευμένης εμπειρίας των εν ενεργεία Συμπαραστατών.

Στην συνάντηση, η οποία κινήθηκε σε εποικοδομητικό πλαίσιο, κ. Σκουρλέτης δεσμεύτηκε πως οι προτάσεις που κατατέθηκαν θα εξεταστούν επί της ουσίας από τον ίδιο και τους συνεργάτες του και τόνισε πως οι προσπάθειες που καταβάλλει το Υπουργείο Εσωτερικών κινούνται στο πλαίσιο της ισχυροποίησης του θεσμού.

Στη συνάντηση με τον Υπουργό μετείχαν ο Πρόεδρος του Δικτύου και Συμπαραστάτης του Δήμου Σαρωνικού, κ. Ευάγγελος Μιχάλης, ο Γενικός Γραμματέας και Συμπαραστάτης Νοτίου Αιγαίου, κ. Φίλιππος Τριομμάτης, ο Συμπαραστάτης του Δήμου Ηλιούπολης, κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, η Συμπαραστάτης του Δήμου Κοζάνης, κα Αικατερίνη Τσιομπάνου, καθώς και ο Υπεύθυνος Τύπου του Δικτύου και Συμπαραστάτης του Δήμου Περάματος, κ. Δημήτριος Πετράς.

Προβλήθηκε 426 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.