Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε (5) ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και εξαρθρώθηκε την 13-6-2018 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Οι τρεις πρώτοι είναι οι δραπέτες από το Α.Τ. Αργυρούπολης

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1. (επ) DEDOLLI ( o ν) MARJUS του ASTIR και της GULLETA , γεν. 8-9-1987 στην Αλβανία

2. (επ) VRUSHAJ ( o ν) GERTIAN του ALEKO και της DALLANDYSHE , γεν. 5-5-1994 στην Αλβανία

3. (επ) ΓΚΙΚΟΥΛΗ ( o ν) ΛΑΣΚΕ του Χρηστάκη και της Βιολίτσα, γεν. 11-7-1991 στην Αλβανία

4. (επ) MAHMUTAJ ( o ν) PANAJOT του IRFAM και της LINDITA , γεν. 25-5-2001 στην Αλβανία

5. (επ) HARIZI ή TAHIRI ( o ν) RADJON ή ENDRIT ή HAZBI του BAME ή PELLUMB και της FATBARDHA ή MIMOZA , γεν. 22-3-1984 στην Αλβανία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, χρονικής διάρκειας μέχρι την 19-12-2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στην διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9690800 της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 

Προβλήθηκε 799 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.