Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Ο Δήμος Ηλιούπολης σας προσκαλεί στη μεγάλη γιορτή για την δημιουργία του Πάρκου Τζαβέλα που διοργανώνει την Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 19:00 το απόγευμα. Να γιορτάσουμε την παράδοση στους πολίτες ενός ακόμη δημόσιου χώρου για παιχνίδι, ξεκούραση και αναψυχή.

Ακριβώς πάνω από την λεωφόρο Βουλιαγμένης και στο τελείωμα της ρεματιάς στην οδό Τζαβέλλα δημιουργήθηκε η πιο πράσινη παιδική χαρά της πόλης μας και μοναδική στην Ελλάδα. Μια πράσινη όαση που θα αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα σημεία συνάντησης και παιχνιδιού των μικρών μας δημοτών.

Η δημιουργία μιας πράσινης παιδικής χαράς σε αυτό το χώρο, ήταν ένα όραμα της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου για την αναβάθμιση της περιοχής που εδώ και χρόνια λόγω και ορισμένων νομικών θεμάτων παρέμενε εγκαταλελειμμένη.

Ο Δήμος Ηλιούπολης εγκατέστησε παιδική χαρά, όργανα γυμναστικής ενηλίκων, παγκάκια κιόσκια, και το δενδροφύτευσε για να γίνει μια ακόμη όαση πρασίνου μέσα στην πόλη. Όλοι μαζί θα το γιορτάσουμε στο Πάρκο Τζαβέλα, την Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 19:00 το απόγευμα! 

Προβλήθηκε 812 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.