Δέκα (10) Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης του Δημάρχου δεν ψήφισαν τον Ισολογισμό του Δήμου για το 2017 και το πανηγυρίζουν!!!!

Τον Ισολογισμό του Δήμου για το οικονομικό έτος 2017, τον ψήφισαν θετικά ΜΟΝΟ 14 Δημοτικοί Σύμβουλοι και προερχόμενοι ΜΟΝΟ από τη Διοίκηση του Δήμου.

Δηλαδή, 14 από τους 41!!!! ....και ΚΑΜΙΑ Παράταξη από τις επτά, αφού:

3 Δημοτικές Παρατάξεις από τις 7 της αντιπολίτευσης που παραβρέθηκαν στη συζήτηση και στην ψηφοφορία, ψήφισαν Λευκό ή δήλωσαν «Παρών».

Η δημοσιευμένη στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» απόφαση του Δ.Σ. ΕΔΩ

Αυτό, η διοίκηση του Δήμου το αντιλαμβάνεται σαν « Πλήρη αναγνώριση της χρηστής διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου», αναφέροντας μάλιστα πως «Τα συγχαρητήρια ακόμη και της αντιπολίτευσης απέσπασε η Δημοτική αρχή με την παρουσίαση της έκθεσης του Ισολογισμού του Δήμου Ηλιούπολης για το έτος 2017.

Το σύνολο της αντιπολίτευσης αναγνώρισε τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και την άριστη οικονομική κατάσταση του Δήμου μας».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Το Δελτίο Τύπου του Δήμου ΕΔΩ

Επισημαίνω, τη σκόπιμη παραπληροφόρηση από πλευράς Δήμου, αναμένοντας και τις ανακοινώσεις των επτά (7) Παρατάξεων της αντιπολίτευσης που να αποκαθιστούν την αλήθεια σχετικά με τη δική τους άποψη, όπως αυτή εκφράστηκε στη συζήτηση και στην ψηφοφορία, όπως επίσης και το αυτονόητο πως η απουσία από τη διαδικασία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως θετική άποψη και μάλιστα του "συνόλου της αντιπολίτευσης" όπως προκλητικά αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Δήμου Ηλιούπολης.

Κώστας Γ. Σεφτελής
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης
τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου & Αντιδήμαρχος 

Προβλήθηκε 231 φορές

Πελατειακό κράτος και στην Αυτοδιοίκηση (Του Παναγιώτη Καρακατσούλη)

Όσοι ισχυρίζονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε κι έγινε κεντρώος, κεντροαριστερός, ένα συμβατικό κόμμα εν πάση περιπτώσει, καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν, αφού πρώτα ρίξουν μια ματιά στην τελευταία νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης που ακούει στο παραπειστικό «Κλεισθένης 1».

Η σφύζουσα νοημοσύνη μιας καρέκλας (του Στάθη)

Είναι αρκετά χρόνια τώρα που η Γερμανία έχει στήσει ένα παραμάγαζο στα δυτικά Βαλκάνια, μια παρασυναγωγή που κατά καιρούς συγκαλεί, ώστε να συντονίζει, να διευθετεί και να εντέλλεται τους «βλαχοσυμπέθερους» τύπου Βοσνίας

Το Μπλόκο (Του Περικλή Καπετανόπουλου δημοσιογράφου)

Πάνε 74 χρόνια από τότε κι΄όμως οι μνήμες δεν λένε να ξεθωριάσουν. Κάθε φορά που περνώ από τον παλιό δρόμο με τις λεμονιές και τα κυπαρίσσια, με σταματούν τα ίδια μικρά σημάδια, πάνω στην παλιά μαντεμένια δίφυλλη πόρτα, και μου διηγούνται την ιστορία τους.