Να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες θανάτου του 15χρονου μαθητή, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στην Αργυρούπολη, ζητεί με παρέμβαση του ο προϊστάμενος της Eισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Ηλίας Ζαγοραίος.

Με παραγγελία του, ο κ. Ζαγοραίος έδωσε εντολή για κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση του 15χρονου μαθητή, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στο πλαίσιο της έρευνας, την οποία θα διενεργήσει εισαγγελέας ανηλίκων, θα εξεταστούν οι λόγοι που οδήγησαν το 15χρονο να δώσει τέλος στη ζωή του και οι οποίοι φαίνεται ότι συνδέονται με bullying που δεχόταν στο σχολείο από έξι συμμαθητές του.

Μάλιστα, ο 15χρονος άφησε σημείωμα στο οποίο κατονομάζει τους συμμαθητές του που τον παρενοχλούσαν, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Η εισαγγελία ανηλίκων αναμένεται να αρχίσει άμεσα την εξέταση μαρτύρων προκειμένου να εντοπίσει και να καταλογίσει ποινικές ευθύνες για την υπόθεση.

http://www.lawandorder.gr 

Προβλήθηκε 258 φορές

Απέρριψε η κυβέρνηση την τροπολογία για τη διαγραφή χρεών σε Δήμους

Απορρίφθηκε από την κυβέρνηση η τροπολογία που κατατέθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου «Κλεισθένης I» και θεσμοθετούσε τη δυνατότητα των Δημοτικών Συμβουλίων να αποφασίζουν για διαγραφή χρεών λαϊκών νοικοκυριών προς τους Δήμους.