ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ

ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4

Ο ΣΠΑΥ ενημερώνει ότι κάθε πρόσβαση στον Υμηττό θα παραμείνει κλειστή και πάλι καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας της Τετάρτης 8 Αυγούστου, λόγω των καιρικών συνθηκών και της κατάστασης ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Νο 4.

Παρακαλούμε όλους τους πολίτες να δείξουν κατανόηση και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις της αστυνομίας και των μελών των εθελοντικών ομάδων δασοπυρόσβεσης και πυρόσβεσης του Υμηττού.

Είναι υποχρέωση και όφελος όλων μας να προστατεύσουμε το βουνό μας.

Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση πυρκαγιάς τηλεφωνούμε άμεσα στο 199 αφού εντοπίσουμε με σαφήνεια το σημείο για να το αναφέρουμε στον τηλεφωνητή της πυροσβεστικής.

Διαβάστε εδώ τις οδηγίες του ΣΠΑΥ για τις Πυρκαγιές
http://www.spay.gr/images/pdf/odigiesspay.pdf 

Προβλήθηκε 820 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.