Πηγή: angeliki panagiotopoulou

Ψυχοπαθής πυροβολεί αδέσποτες γάτες πέριξ της οδού Βερμίου στην Αγία Μαρίνα της Ηλιούπολης!

Όποιος γνωρίζει κάτι ας μιλήσει.

Ας ενημερώσει έστω και ανωνυμα το 100. Και για όσους αδιαφορούν για τα αδέσποτα, τι θα γίνει αν η επόμενη σφαίρα πετύχει ένα παιδί;

Αν ξέρετε ποιος είναι ΜΙΛΗΣΤΕ!

Διαβάστε την ανακοίνωση από Ζ.Ε.Η.

Παγκόσμια Ημέρα Γάτας σήμερα. Της γάτας που στην Ελλάδα εν έτει 2018 αντιμετωπίζεται πολλές φορές σαν παράσιτο, που μπορεί να μεταδώσει όλες τις ασθένειες του κόσμου και τις πληγές του Φαραώ μαζί.

Που ζει κρυφά απ' το Θεό μέσα στις αφιλόξενες πόλεις μας, χωρίς εξασφαλισμένο φαγητό, νερό, καταφύγιο. Που όσοι προσπαθούν να τους προσφέρουν μια μικρή ανακούφιση στην μίζερη ζωή τους, γίνονται στόχοι επιθέσεων, ύβρεων, απειλών και προπηλακισμών.

Γι' αυτό δεν έχουμε κανέναν "πανηγυρικό" λόγω μέρας να σας πούμε, θα σας πούμε όμως τι συνέβη στην Όμορφη, μια γατούλα που ζούσε σε μια γειτονιά της Ηλιούπολης.

Τι κακό μπορεί να κάνει ένα πλάσμα για να οπλίσει το χέρι κάποιου; Ποιό ήταν το λάθος του ώστε να φύγει απ' τη ζωή με τόση αγωνία και πόνο; Και τέλος, για ποιό έγκλημα τιμωρήθηκε και η φροντιστής που είδε ένα από τα πλάσματα που με αυτοθυσία φρόντιζε, είχε στειρώσει και εμβολιάσει προσφέροντάς του την στοιχειώδη αξιοπρέπεια στην αδέσποτη ζωή του;
ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ είναι μια τέτοια πράξη εκ μέρους του δράστη;

Η γατούλα πυροβολήθηκε σε γειτονιά της Ηλιούπολης, πολύ γνωστή για τα αντιφιλοζωικά της αισθήματα αφού στο παρελθόν έχει γίνει καταγγελία στον Εισαγγελέα για την σκόπιμη στέρηση νερού και τροφής στις αδέσποτες γάτες που με δικές της δαπάνες σιτίζει, στειρώνει και περιθάλπει φιλόζωη της περιοχής.

Γνωρίζουμε πως η ντροπή του ανθρώπινου γένους που την πυροβόλησε πιθανόν να χαρεί αν μάθει ότι της έδωσε ένα πολύ επώδυνο κι αγωνιώδες τέλος, αφού το βλήμα προκάλεσε συντριπτικό κάταγμα στο μπροστινό της πόδι και της χτύπησε τον πνεύμονα, τόσο όσο χρειαζόταν για να περάσει τις τελευταίες της μέρες παλεύοντας για μια ανάσα παρά τις προσπάθειες των γιατρών που τη μεταφέραμε.

Γνωρίζουμε επίσης ότι είναι το 2ο ζώο στην ίδια γειτονιά που βρίσκει τον θάνατο από το όπλο του. Γνωρίζουμε ότι κάποιος σαν αυτόν, που προκαλεί αναίτια τον πόνο και τον θάνατο σε αθώα πλάσματα, είναι επικίνδυνος για την κοινωνία που ζει κι ικανός για κάθε εγκληματική πράξη.

Η γατούλα έφυγε, εμείς όμως είμαστε εδώ κι ήδη έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την τιμωρία αυτού που της στέρησε με τόσο πόνο τη ζωή. Από την πρώτη στιγμή έχει ενημερωθεί κι ο Δήμος Ηλιούπολης που έχει την ευθύνη για όλους τους πολίτες του ανεξαιρέτως, δίποδους και τετράποδους, γιατί η ύπαρξη τέτοιων υποκειμένων θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα και την ψυχική υγεία κάθε κοινωνίας που τους ανέχεται στους κόλπους της.

Παρακαλούμε όποιον κατοικεί πέριξ της Βερμίου στην Αγ.Μαρίνα και μπορεί να μας δώσει περισσότερα στοιχεία να επικοινωνήσει μαζί μας άμεσα.

Κι όσοι από τους γείτονές του σκεφτούν ότι δεν αξίζει να ασχοληθούν, ευχόμαστε να μην διαψευστούν με τον χειρότερο τρόπο κάποια στιγμή, όπως έχουμε δει συχνά να συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις - δυστυχώς κατόπιν εορτής βέβαια.

Αντίο Όμορφη. Εσύ κοιμήσου ήσυχα, ήρθε η ώρα να χάσουν τον ύπνο τους αυτοί που πρέπει.

 

Προβλήθηκε 2145 φορές