Πηγή: www.newsit.gr

Δύσκολες ώρες για τη διάσημη τραγουδίστρια Αρίθα Φράνκλιν. "Βαριά άρρωστη" σε νοσοκομείο του Ντιτρόιτ.

Η 76χρονη θρυλική τραγουδίστρια της σόουλ Αρίθα Φράνκλιν δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. «Η Αρίθα Φράνκλιν έχει γύρω της συγγενείς και ανθρώπους που ήταν πολύ κοντά της.

Θα λείψει πολύ ως μητέρα, αδερφή, φίλη, ξαδέρφη. Αλλά η κληρονομιά της είναι μεγαλύτερη από τη ζωή. Δεν είναι μόνο που την αποκαλούσε νούμερο 1 τραγουδίστρια όλων των εποχών το Rolling Stone. Ή ότι χαρακτηρίζεται βασίλισσα της σόουλ. Να ζήσει για πάντα» έγραψε ο δημοσιογράφος Roger Friedman που μοιράστηκε τα νέα για την κρίσιμη κατάσταση της υγείας της.

Το 2010, όπως σημείωσε, είχε διαγνωστεί με καρκίνο. Είχε πολεμήσει γενναία. Η Αρίθα Φράνκλιν είναι γνωστή για τις μεγάλες της επιτυχίες «Respect», «I Say A Little Prayer» και «Natural Woman». (εδώ)

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Αρίθα Φράνκλιν

Σε συνέντευξη που είχε δημοσιευτεί στη Record Mirror το 1968, η Αρίθα Φράνκλιν είχε μιλήσει για το διάσημο τραγούδι της «I Never Loved A Man». «Για να πω την αλήθεια, ποτέ δεν περίμενα ότι το τραγούδι αυτό θα γινόταν επιτυχία. Ξαφνιάστηκα. Έβλεπα περισσότερο πιθανό το «Respect». Στην πραγματικότητα μπορώ να πω ότι ήξερα ότι αυτό θα γινόταν επιτυχία.

Κάποιες φορές δεν μπορώ να πω σωστά ένα τραγούδι στο στούντιο ηχογράφησης. Συνήθως δουλεύουμε τα πράγματα εκ των προτέρων. Όχι όπως στο στούντιο Memphis όπου δεν προγραμματίζουν πράγματα έτσι. Αλλά καταλήγουμε με ένα μάστερ. Γνωρίζουμε συνήθως τι θα κάνουμε.

Τραγουδάω και οι μουσικοί ενώνουν τα υπόλοιπα κομμάτια στη φωνή μου. Δύο από τα αγαπημένα μου τραγούδια, παρεμπιπτόντως, είναι το Rock-a-Bye και το Chain of Fools».

Σε πιο πρόσφατη συνέντευξή της στο Rolling Stone, η Αρίθα Φράνκλιν εξήγησε ότι προσπαθεί να συμβαδίζει με τη σύγχρονη ποπ κουλτούρα. Είχε αποκαλύψει ότι είναι θαυμάστρια της Ariana Grande, αλλά δεν της αρέσει και τόσο πολύ η Taylor Swift.

Η Αρίθα Φράνκλιν αποσύρθηκε στα 74 της χρόνια, βγάζοντας ένα τελευταίο άλμπουμ σε συνεργασία με τον Stevie Wonder το 2017. «Πρέπει να σας πω ότι φέτος αποσύρομαι. Είμαι πολύ πολύ ευτυχισμένη και ικανοποιημένη με το που έφτασε η καριέρα μου» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πηγή: Ladbible 

Προβλήθηκε 819 φορές

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ 2024.

Τον Νορβηγό θεατρικό συγγραφέα, Jon Fosse, βραβευμένο με το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2023, επέλεξε φέτος το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου για τη συγγραφή του μηνύματος.