Πηγή: www.enikos.gr

Δύο ασημένια μετάλλια κατέκτησε ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα TECHNO 293 plus στη Λετονία, στις κατηγορίες youth plus και Tplus.

Ο αθλητής του Ν.Ο.Β. πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και μετά από μάχη 12 ιστιοδρομιών κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με 39 βαθμούς. Πρώτος ήταν ο Ιταλός Ν. Ρένα με 25β. και τρίτος ο Γάλλος Γ. Πουλιγκέν με 40 βαθμούς.

Η ίδια τριάδα ανέβηκε στο βάθρο και στις δύο κατηγορίες. Στον αγώνα youth plus έλαβαν μέρος 35 σκάφη και στον Τplus 52 σκάφη.

Επίσης, στην κατηγορία youth ο Ι. Καρβουνιάρης κατέλαβε την 6η θέση με 60 βαθμούς στον χρυσό στολίσκο των 41 σκαφών, τα οποία έτρεξαν 11 κούρσες. Ο Ν. Σιλιτζόγλου ήταν 14ος με 105 βαθμούς.

Στην κατηγορία junior κοριτσιών η Π. Α. Νικολουδάκη κατέλαβε την 11η θέση με 87 βαθμούς μετά από 11 κούρσες και σε σύνολο 32 σκαφών.

Τέλος, στα αγόρια ο Π. Κονταρίνης ηταν 14ος με 115 βαθμούς. Έγιναν 11 κούρσες και έτρεξαν 72 σκάφη.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Προβλήθηκε 774 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.